تصویر نهایی :
![9 92 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/92.jpg)
مرحله ۱ :
برای شروع، یک پرونده جدید با ابعاد دلخواه ایجاد نمایید. بهتر است اندازه به صورت عریض باشد.
برای مثال سایز ۷۲۰ در ۴۸۰ پیکسل با رزولوشن ۳۰۰ در هر اینچ مناسب است.
بعد از ایجاد فایل، پس زمینه را به رنگ مشکی درآورید
![1 11 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/11.jpg)
مرحله ۲ :
برای مرحله بعدی یک تصویر مناسب از چهره یک زن را انتخاب می کنیم.برای این پروژه می توانید از هر عکسی استفاده نمایید اما بهتر است که مشابه تصویر زیر باشد.
بعد از انتنخاب تصویر، آن را به پروژه در یک لایه جدید اضافه نمایید. تمامی قسمت های عکس به جز صورت را پاک نمایید. همچنین میتوانید از تنظیمات brightness و saturation استفاده نمایید ترجیحا برای گرفتن نتیجه بهتر نور بیشتر در چهره قرار گیرد و بقیه تصویر تیره تر باشد.
![2 22 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/22.jpg)
مرحله ۳ :
لایه صورت را Duplicate بگیرید و مطمئن شوید که دقیقا در جای قبلی خود قرار دارد. کلید Shift + Control + U را برای desaturate کردن فشار دهید و سپس به مسیر Filter > Blur > Lens Blur بروید.
اطمینان حاصل نمایید که تنظیمات انتخاب شده بدین صورت باشد:
Source را بر روی Transparency تنظیم کنید. و به ترتیب برای Radius 10 و Blade Curvature 0 و Rotation 0 به مانند تصویر زیر انتخاب نمایید. در مراحل بعدی خواهید فهمید که مات کردن تصویر چه اهمیتی خواهد داشت.
![3 31 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/31.jpg)
مرحله ۴ :
در این مرحله ابتدا document را با نامی متفاوت ذخیره کنید. مطمئن شوید که که لایه blure شده قابل مشاهده باشد. از این فایل به عنوان displacement map در مراحل بعدی استفاده خواهیم کرد.
از لینک زیر دانلود کنید :
Vector Pack Sample
می توانید از وکتورها و یا براش های مشابه هم استفاده کنید .
بعد از انتخاب، اشکال مورد نظر را به پروژه اضافه کنید. در صورتی که پنجره ای باز شد گزینه Smart Object را انتخاب نمایید. وکتورها را با دقت روی کار قرار داده تا نتیجه ایده الی بدست آورید در انتها از تنظیمات نور استفاده خواهیم کرد. توجه نمایید که وکتورها را به شکلی در کنار هم قرار دهید تا فرم صورت از بین نرود و وکتورها در کنار هم طوری قرار دهید تا ترکیبی پیچیده بدست آید.
دقت کنید که تعداد زیاد وکتورها می تواند افکت این کار را از بین ببرد زیرا می خواهیم از صورت به عنوان پس زمینه وکتورها استفاده نماییم و باید بخش هایی از تصویر به صورت مشکی باقی بمانند.
![4 41 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/41.jpg)
مرحله ۵ :
اولین لایه وکتورها را انتخاب نمایید و به مسیر Filter > Distort > Displace بروید. تنظیمات افقی و عمودی را روی ۱۰ قرار دهید و گزینه های Stretch to Fit و Repeat Edge Pixels را انتخاب نمایید و کلید OK را بزنید. بعد از اینکه پنجره جدید باز شد فایلی را که در مراحل قبلی ذخیره کرده بودیم را باز کنید.
![5 51 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/51.jpg)
مرحله ۶ :
بعد از اینکه از displacement mapping برای تمامی وکتورها استفاده کردید، از تصویر اصلی به تعداد لایه های وکتور duplicate بگیرید. سپس هر لایه تصویر کپی شده را بالای هر وکتور مانند تصویر زیر قرار دهید. بعد از اینکه تصاویر را در جای مناسب قرار دادید هر لایه تصویر و وکتور را جداگانه alternating نمایید.
![6 62 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/62.jpg)
مرحله ۷ :
در این مرحله نیاز به ایجاد clipping masks برای انتقال تصویر به وکتور را دارید. روی هر لایه از تصویری که کپی کرده اید کلیک راست کرده و از منو گزینه Create Clipping Mask را انتخاب کنید.زمانی تغییرات را مشاهده خواهید کرد که تمام لایه ها را clipping masks کرده باشید.
برای اینکه مطمئن باشید مراحل را درست انجام می دهید باید در کنار هر لایه تصویر، یک فلش به سمت پایین به لایه وکتور مشاهده نمایید.
![7 71 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/71.jpg)
مرحله ۸ :
بعد از اینکه همه clipping masks ها انجام شد، شما باید تصویری را که روی وکتورها قرار گرفته است را مشاهده نمایید. حالا برای این مرحله بالاترین لایه وکتور را انتخاب کرده و به آن Drop Shadow اضافه نمایید. زاویه ۱۴۰ درجه و مقادیر ۱۰، ۱۰ و ۲۰ به ترتیب برای Distance, Spread و Size, مناسب می باشد.
بعد از اینکه از نتیجه کار راضی بودید بر روی لایه فعلی کلیک راست کنید و از منو گزینه Copy Layer Style را انتخاب کرده و برای تمامی لایه های وکتور دیگر مجددا کلیک راست کرده و گزینه Paste Layer Style را بزنید تا این تنظیمات برای همه لایه ها اضافه شود.
![8 82 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/82.jpg)
مرحله ۹ :
برای نور پردازی بهتر می توانید از Radial Gradient در سمت چپ در پس زمینه کار استفاده نمایید. آموزش به پایان رسیده است نتیجه کار شما باید مشابه تصویر زیر باشد.
![9 92 آموزش ایجاد افکت کامپوزیت از یک تصویر](http://www.graphicha.com/wp-content/uploads/2012/01/92.jpg)