.

.

به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم مفید باشه
ایمیل مدیر : www.naderparvizi@yahoo.com

» عکاسی
» دانلود
» دانلود فون عروس و داماد
» براش حرفه ای فتوگرافی
» طریقه کم کردن رنگ زرد تصویر
» مقاله تصویری آموزش سایه دار کردن یک شی در فتوشاپ
» آموزش
» اتوفوکوس
» آموزش Zombifying Mandy Moore
» آموزش ساخت تصویری پرزرق و برق و رویایی
» زاویه دید » انتخاب زاویه دید
» قیمت
» پر بیننده ترین ها
» معرفی دوربین های دیجیتال
» تکنیک های عکاسان حرفه ای
» نکاتی پیرامون عکاسی گروهی
» آیا آلبوم های قدیمی به موزه ها سپرده می شوند؟
» جامعه شناسی عکاسی
» چگونه عکاسی کنیم؟
» تکنیک های نورپردازی در عکاسی
» رنگها در عکاسی
» چگونه عکس های احساسی بگیریم؟-آشنایی با عکاسی ضد نور (سیلوئت)
» روایت هایی از آغاز عکاسی در ایران
» چگونه از آبشار عکس بگیریم؟
» عکاسی از پرندگان
» عکاسی با نور شمع
» عکاسی از پادشاه فصل ها؛ پاییز
» چگونگی عکاسی از مجالس عروسی
» عکاسی از منظره
» عکاسی چهره
» آدم ها، مکان ها، زمان ها در آثار عکاسی هری گرایرت
» اخبار دوربین های به روز
» تازه های دوربین کانن
» انواع لنزهای سری ای اف کانن
» چاپگرهای خانگی عکس
» دوربین های عکاسی دیجیتال کانن مدل های سری آ
» دوربین های عکاسی دیجیتال کانن مدل های سری ایکسوز
» دوربین های عکاسی دیجیتال حرفه ای کانن مدل های سری ای او اس (EOS Serise)
» دوربین های عکاسی دیجیتال کانن مدل های سری جی / اس / اس ایکس
» نمایندگی کانن در کشورهای دیگر
» جدید ترین دوربین ها
» تفاوت در دوربینهای عکاسی کانن
» فوت و فن های عکاسی برای تازه کارها
» دانلود رایگان دفترچه راهنمای فارسی دوربینهای عکاسی دیجیتال کانن
» لیست قیمت به روز کانن
» گارانتی
» اخبار جدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» بیشتر بدانید
» نگارخانه

» مهر 1394
» مرداد 1392
» تير 1392
» ارديبهشت 1392
» اسفند 1391
» آذر 1391
» مهر 1391
» مرداد 1391
» خرداد 1391
» ارديبهشت 1391
» فروردين 1391
» بهمن 1390
» دی 1390


» طراحی سایت
» چهلستون (هرچی بخوای داریم)
» ایران(آقای تک)
» باشگاه عکاسان جوان
» کیت اگزوز
» زنون قوی
» چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فوتوگرافی نادر و آدرس nader.parvizi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 17
بازدید هفته : 263
بازدید ماه : 620
بازدید کل : 92225
تعداد مطالب : 161
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1





RSS
چگونگی عکاسی از مجالس عروسی
نویسنده نادر پرویزی تاریخ ارسال شنبه 1 بهمن 1390 در ساعت


چگونگی عکاسی از مجالس عروسی

 

عکس یعنی ثبت خاطرات و لحظه های ناب و خاص زندگی. در این میان عده ای هستند که به محصور کردن خاطرات در قالب چندین عکس علاقه چندانی ندارند، ولی چنین افرادی نیز به احتمال زیاد نمی توانند از گرفتن عکس در مجلس عروسی خود یا اقوام نزدیک خودداری کنند. از این رو در این شماره به ارایه نکاتی در خصوص نحوه گرفتن عکس در مجالس عروسی و به ویژه عکاسی از عروس و داماد می پردازیم. این مقاله شاید تا حدودی برای آن دسته از افرادی که بتازگی هنر عکاسی را آغاز کرده اند یا مدت کوتاهی است که به آن اشتغال دارند، کمک کننده باشد.

 

 

عکاسی از مجالس عروسی در میان انواع ژانرهای عکاسی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در سال های اخیر به کمک دوربین های دیجیتال، عکاسی از عروس و داماد فراتر از بعد سنتی آن پیش رفته است و عکاسان مختلف با ابزار، نرم افزارهای خاص و هنرنمایی های خود، به عکس های گرفته شده از عروس و داماد جلوه ای چند برابر بخشیده اند. اینکه چه فاکتورهایی باعث می شود تا یک عکس، زیبا و خاص به نظر برسد علاوه بر رعایت برخی مسائل و شرایط محیطی، بیشتر به ذوق و مهارت عکاس بستگی دارد. در خصوص عکاسی از عروس و داماد نیز این اصل قابل اجراست. نوع نگاه عکاس به سوژه، محیط اطراف، زاویه دید دوربین، چگونگی انتخاب و گرفتن بهترین ژست و حالت از سوژه همگی در به وجود آوردن یک عکس خوب تاثیرگذار هستند.

 

مهم ترین نکاتی که در هنگام عکاسی از عروس و داماد باید به خاطر داشت عبارتند از:

 

● آشنایی با لوکیشن

به عنوان یک عکاس، باید شناخت کافی از لوکیشن عکاسی به ویژه در زمان های مختلف در طی روز داشته باشید. کیفیت عکاسی در محیط باز با کیفیت و شرایط نور محیط رابطه مستقیم دارد. زمانی که شرایط نوری محیط ایده آل نباشد به طور حتم نتیجه نهایی عکس نیز ایده آل نخواهد بود. در این گونه عکس ها، از فضاهای مختلف یا حتی چندین لوکیشن استفاده می شود، بنابراین باید به تمام نقاط آشنایی کافی داشته باشید.

 

● اطمینان از نور محیط

اگر عکاسی در یک محیط بسته اتفاق می افتد باید از میزان و شدت نورهای وارد شده به اتاق که از راه پنجره یا در انجام می شود آگاهی کافی داشته باشید. در شرایطی که عکاسی در محیط باز انجام شود باید به شدت نور خورشید توجه کنید. اگر نور خورشید بیش از اندازه زیاد است باید برای آن چاره ای بیاندیشید. نور شدید موجب به وجود آمدن سایه در اطراف سوژه و از بین رفتن کیفیت نهایی عکس می شود. عکس های گرفته شده در بعدازظهر از کیفیت خوبی برخوردار خواهند بود.

 

● انتخاب زاویه های متفاوت

انتخاب یک زاویه و گرفتن تمامی عکس ها از آن، باعث بی روح شدن عکس ها می شود. عکس های مختلف باید با زاویه های مختلف گرفته شوند تا در هنگام تماشا کردن، حوصله بیننده را سر نبرد و او را به دیدن تشویق کند. شهامت این را داشته باشید که از زاویه های جدید عکاسی کنید. اگر قرار است که یک عکس گروهی به همراه عروس و داماد بگیرد، سعی کنید زاویه دید و نحوه قرار گرفتن افراد در عکس، متفاوت از عکس های گروهی تکراری و همیشگی باشد.

 

● راحت بودن سوژه

از آنجا که روز عروسی برای عروس و داماد به دلیل هماهنگ کردن بسیاری از کارها با یکدیگر با استرس و تنش های زیادی همراه است، بنابراین به عنوان یک عکاس باید این اطمینان را به عروس و داماد بدهید که مرحله عکاسی به موقع و به نحو احسن انجام خواهد شد. عکاسی از یک عروس و داماد مضطرب باعث می شود تا استرس آن ها در عکس متجلی شود و کیفیت عکس ها پایین بیاید. آرامش عکاس و سوژه در عکاسی از مهمترین اصول به شمار می رود.

 

● در نظر گرفتن پشت زمینه مناسب

انتخاب یک پشت زمینه (بک گراند) مناسب از جمله مواردی است که به ذوق و سلیقه عکاس مرتبط می شود. هنگام انتخاب پشت زمینه باید به شرایط نوری محیط و تاثیر آن در نتیجه نهایی عکس توجه داشته باشید. برای اینکه پشت زمینه محو و سوژه برجسته شود باید از دیافراگم گسترده ( باز) استفاده کنید.

 

● انتخاب سبک

عکاسان مختلف از سبک های مختلف برای عکاسی از عروس و داماد استفاده می کنند. اینکه چه نوع سبکی را انتخاب کنید به تجربه شما و مشتری پسند بودن آن سبک بستگی دارد. دو سبک رایج که به طور معمول بیشتر عکاس ها از آن استفاده می کنند " عکاسی روزنامه ای" و "چهره" است. عکس های گرفته شده در دو حالت رسمی و غیررسمی گرفته می شوند. عکاس در حالت عکاسی از چهره باید توانایی گرفتن عکس های رسمی و غیررسمی را داشته باشد. به طور معمول عروس و داماد علاقه زیادی به عکس های رسمی دارند. آرشیو عکس های گرفته شده یک عکاس به خوبی بازگو کننده این مسئله است که او در کدامیک از سبک ها (رسمی یا غیررسمی) بیشتر فعالیت می کند. عکس هایی که به سبک روزنامه ای یا خبری گرفته می شوند به دلیل اینکه از قبل تعیین شده نیستند جزو عکس های غیررسمی به شمار می روند.

 

● نوع دوربین

عکس های عروسی به طور معمول با دو نوع دوربین ۳۵ میلی متری یا متوسط گرفته می شوند. در صورتی که عکس های گرفته شده با دوربین ۳۵ میلی متری بزرگ تر از اندازه معمولی چاپ شوند به صورت دانه دانه خواهند شد. برای اینکه این ضعف جبران شود عکس ها را در اندازه بزرگ تر چاپ می کنند.

 

● عکس رنگی یا سیاه و سفید

عکس های عروسی نیز مانند تمام زمینه های عکاسی، می توانند رنگی یا سیاه و سفید گرفته شوند. اگرچه عکس رنگی رواج بیشتری دارد و بسیاری از زوج ها تمایل به رنگی بودن عکس هایشان دارند، اما باید گفت که عکس سیاه و سفید نیز از جاذبه های خاص خود برخوردار است. عکس های سیاه و سفید باعث می شوند که عکس، حسی از قدیمی و رمانتیک بودن داشته باشد. همچنین دوام عکس های سیاه و سفید بیشتر از عکس های رنگی است. امتیازی که عکس رنگی نسبت به سیاه و سفید دارد به این صورت است که یک عکس رنگی گرفته شده در سبک چهره، اجزا و حالت چهره سوژه را در روز عروسی بهتر و دقیق تر نشان می دهد. البته می توان عکس هایی که به صورت رنگی گرفته شده اند را به صورت سیاه و سفید چاپ کرد. عکاسانی که بیشتر از حالت روزنامه ای یا خبری استفاده می کنند تمایل زیادی به گرفتن عکس های سیاه و سفید دارند. البته در نهایت، اینکه عکس های گرفته یا چاپ شده به صورت رنگی باشند یا سیاه و سفید بر عهده عروس و داماد است.

 

● سرعت فیلم عکاسی

توجه داشتن به سرعت فیلم عکاسی از دیگر موارد قابل توجه در عکاسی عروسی است. برای گرفتن عکس در آفتاب با نور نسبتا شدید فیلم عکاسی با سرعت ۱۰۰، برای شرایطی که نسبت آفتاب به سایه مساوی است سرعت ۲۰۰ و زمانی که نور محیط کم است سرعت ۴۰۰ پیشنهاد می شود. فیلم های با سرعت ۴۰۰ بیشترین استفاده را در عکاسی عروسی دارند زیرا این نوع فیلم ها می توان در محیط خارج یا داخل استفاده کرد.

 

● شناخت نسبت به روحیه عکاس

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد رابطه بین سوژه و عکاس به خوبی در عکس مشخص می شود. در صورتی که عکاس یا سوژه مضطرب، نگران و مشوش باشند این مسئله باعث بی کیفیت شدن عکس خواهد شد. شناخت پیدا کردن به روحیه عکاس از مواردی است که به تیزبینی و درایت سوژه برمی گردد و این امر هنگام صحبت های اولیه با عکاس یا دیدن آرشیو عکس های او مشخص می شود.

 

● مشاهده آرشیو

همیشه نگاهی به آرشیو کارهای عکاس بیاندازید و به جزئیات دقت کنید.

 

 

 

گردآوری:پرتال فرهنگی اجتماعی پرشین پرشیا


:: موضوعات مرتبط: چگونگی عکاسی از مجالس عروسی، ،
.:: ::.
عکاسی از پادشاه فصل ها؛ پاییز
نویسنده نادر پرویزی تاریخ ارسال شنبه 1 بهمن 1390 در ساعت


عکاسی از پادشاه فصل ها؛ پاییز

 

فصل پاییز به دلیل شکوه و عظمت رنگ های به کار رفته در آن به پادشاه فصل ها شهرت یافته است. در این فصل برگ های سبز درختان به رنگ های زیبا و بدیعی مانند زرد، قهوه ای و نارنجی تغییر می یابند که این امر در زیبایی پاییز بسیار اثرگذار است. در این فصل بارش باران، طراوت هوای مطبوع و معتدل پاییز را دو چندان خواهد کرد. به طور حتم باقی مانده قطرات باران، روی برگ های زرین و رنگارنگ منظره ای محسورکننده به وجود خواهند آورد. پاییز با آن آسمان ابری و گرفته ، فرش گسترده رنگارنگ و درختان چند رنگ و زیبا می تواند زمینه ساز سوژه های بسیاری برای عکاسان باشد. مناظر پاییز بدون شک چشم نواز و متحیرکننده هستند به طوری که کافی است لنز دوربین را به سوی آن تنظیم کنید و دکمه شاتر را فشار دهید.

 

 

● نشانه های پاییز

در ابتدا باید به این نکته پرداخت که به طور کلی پاییز چه نشانه هایی دارد؟ اگرچه جواب این سوال بسیار آسان است، اما به عنوان اولین اصل باید به آن توجه داشت. سرد شدن نسبی هوا، تغییر یافتن رنگ درختان و ریزش برگ درختان پاییزی همگی از نشانه های اولیه ورود پاییز هستند، بنابراین در عکاسی از پاییز باید به این عناصر و وجود آن ها توجه داشت. اگر قرار است عکس گرفته شده بازگوکننده بسیاری از مسائل باشد باید در ابتدا بدانیم که چه چیزی را می خواهیم بازگو کنیم و پس از آن در هنگام تنظیم لنز دوربین به آن ها بپردازیم. با نگاه کردن به یک عکس گرفته شده از منظره پاییزی می توان متوجه شدت سرمای هوا، زمان تقریبی فصل که اول، وسط یا اواخر پاییز است به صورت غیرمستقیم پی برد. بنابراین دقت عکاس در گرفتن عکس باید بسیار بالا باشد تا بتواند مفهوم موردنظر را به خوبی به بیننده القا کند.

 

● استفاده از فیلتر پلاریزه کننده

استفاده از فیلتر پلاریزه کننده به عکاس امکان می دهد که آسمان آبی یا تیره تر را در عکس نمایش دهد. به طور کلی استفاده از این فیلتر برای زیباتر کردن رنگ ها لازم و ضروری به نظر می رسد.

 

● عکاسی در ساعت های طلایی

در خصوص ساعت های طلایی روز در شماره های قبلی نکاتی ارایه شد. دو زمان پیش از غروب آفتاب و سپیده دم می تواند زمان مناسبی برای عکاسی باشد. در این دو زمان رنگ های قرمز و طلایی زیباتر از حالت طبیعی خود به نظر می رسند.

 

● عکاسی در روزهای ابری

بسیاری از عکاسان تصور می کنند که تنها در روزهای آفتابی باید به عکاسی پرداخت و روزهای ابری را مناسب نمی دانند. برخلاف تصور این افراد باید بیان داشت که روزهای ابری نیز زمان مناسبی برای عکاسی به شمار می روند. یک روز ابری با آسمان پوشیده از ابرهای تیره و باران زا کمک بسیاری به زیباتر شدن عکس ها خواهد کرد، زیبایی که شاید در یک روز آفتابی نتوان به آن دست یافت.

 

● ایجاد کنتراست

یکی از روش هایی که کمک می کند یک عکس، پاییزی، زیبا و ماندگار شود توجه به کنتراست موجود بین عناصر تشکیل دهنده آن است. به عنوان یک عکاس پیش از گرفتن عکس باید به وجود کنتراست میان رنگ های مختلف برگ های درختان توجه داشته باشید. نمایی که یک برگ طلایی در آسمان آبی یا یک برگ قرمز روی یک چمن سبز پررنگ ایجاد می کند کنتراست زیبا و منحصربه فردی خواهد بود که چشم هر بیننده ای را به خود جذب خواهد کرد.

 

● اجتناب از عکاسی مستقیم از خورشید

عکاسی مستقیم از خورشید موجب به وجود آمدن سایه و بی کیفیت شدن رنگ ها خواهد شد. در روزهای آفتابی سعی کنید که پشت به آفتاب بایستید. اگر مجبور هستید رو به آفتاب عکس بگیرید سعی کنید از یک سایبان دوربین (Lens hood) آفتاب گیر که مانع انعکاس نور آفتاب در عکس هایتان شود استفاده کنید.

 

● بازی با تراز سفیدی

گاهی اوقات تنظیماتی مانند مود اتوماتیک که تراز سفیدی (White Balance) را به طور اتوماتیک تنظیم می کند، باعث می شود تا کیفیت تصاویر به خوبی آنچه که انتظار می رود، نباشد. برای اینکه کیفیت رنگ ها خوب و واضح به نظر برسد باید از محیط تراز سفیدی استفاده کرد. برای دستیابی به این منظور می توان شماره تراز سفیدی را بالا برد یا اینکه از مود ابری استفاده کرد. منظور از بالا بردن شماره های تراز سفیدی اعدادی هستند که به صورت xK (۲۸۰۰k) نمایش داده می شوند. استفاده از مود ابری موجب گرم تر شدن رنگ ها و بهتر شدن کیفیت آن ها می شود و این امکان را فراهم می آورد تا عناصر از نظر رنگ بندی با یکدیگر هماهنگ شوند.

 

● استفاده از فیلتر گرم کننده

برخی از عکاسان ترجیح می دهند که برای گرم تر نشان دادن رنگ ها از فیلترهای گرم کننده

 

(warm up filter) استفاده کنند. فیلترهای گرم کننده همان طور که از نام آن ها مشخص است باعث گرم تر شدن رنگ ها می شوند و برای پررنگ تر کردن پوست صورت یا آسمان می توان استفاده کرد. البته برای انجام چنین کاری می توان به جای فیلتر گرم کننده از نرم افزارهای مختلف نیز استفاده کرد.

● استفاده از نرم افزار

 

برای آن دسته از افرادی که معمولا در حالت خام (Raw) عکاسی می کنند، یعنی هیچ یک از وسایل جانبی را به کار نمی برند توصیه می شود برای بهتر و زیباتر کردن عکس ها از نرم افزارهای ویرایشی استفاده کنند.

● یافتن سوژه

 

پاییز بخشی از طبیعت است بنابراین برای یافتن سوژه می توان از یک منظره پاییزی برای مثال، درخت های اطراف یک دریاچه، پارک، جنگل یا هر منظره دیگر استفاده کرد. علاوه بر این حتی می توان توجه و تمرکز بیننده را فقط به یک موضوع خاص معطوف کرد. برای مثال، می توان فقط از یک برگ، یک درخت تنها، یک زمین پوشیده شده از برگ، مهاجرت پرندگان و موضوعاتی از این دست عکاسی کرد. در اینجا برخی از سوژه هایی که در عکاسی از پاییز می تواند جالب باشد پیشنهاد می شود.

▪ نمایی بسته (کلوزآپ) از یک یا چند رنگ خاص

 

▪ چشم اندازی گسترده از یک منظره پاییزی

▪ یک درخت تنها، اما با برگ های رنگارنگ

 

▪ برگ های رنگین پاییزی که به زمین افتاده اند یا حتی برگ هایی که هنوز به شاخه اتصال دارند و دیر یا زود به زمین خواهند افتاد.

▪ در مجاورت قرار دادن یک برگ پاییزی با عناصری مانند انسان، سنگ بزرگ، آسمان آبی یا آب که می تواند دریاچه، رودخانه یا یک جوی باریک باشد.

 

استفاده از قطرات باران (برای این منظور می توان از قطرات طبیعی یا مصنوعی باران استفاده کرد برای مثال، با یک آبپاش به چند برگ آب پاشید).

▪ استفاده از میوه های پاییزی یا هر چیزی که یادآور پاییز باشد.

 

▪ استفاده از شاخ و برگ درختان

▪ استفاده از برخی ویژگی های موجود در دوربین

 

▪ مود ماکرو

▪ عکاسی با لنز زاویه گسترده یا تله فوتو

 

▪ استفاده از بالاترین محیط ایزو برای خلق تصاویر زیبا

● کلام آخر

 

برای خلق یک اثر خوب و به یادماندنی از یک منظره زیبای پاییزی در ابتدا باید قوه تخیل و تصور خوبی داشته باشید. شاید منظره ای که از دید بسیاری از افراد، زیبا و جذاب نباشد با دید خلاقانه یک عکاس متفاوت و زیبا به نظر برسد. این نکته را به خاطر بسپارید که از هر زاویه ای و هر جهتی می توان عکس گرفت پس خود را فقط به یک زاویه و جهت خاص محدود نکنید. کافی است کمی جسارت به خرج دهید و آنچه را که متفاوت است تجربه کنید. برای یافتن یک سوژه خوب کمی وقت صرف کنید.

 

 

 

گردآوری:پرتال فرهنگی اجتماعی پرشین پرشیا

 


:: موضوعات مرتبط: عکاسی از پادشاه فصل ها؛ پاییز، ،
.:: ::.
عکاسی از پرندگان
نویسنده نادر پرویزی تاریخ ارسال شنبه 1 بهمن 1390 در ساعت


عکاسی از پرندگان

 

عکاسی از پرندگان شاید به دلیل کوچک و متحرک بودن، پرواز شاخه به شاخه و نشستن آن ها در مناطق کم نور از سخت ترین نوع عکاسی به شمار برود. پیش از ارایه نکاتی برای فرا گرفتن عکاسی از پرندگان باید بگوییم که داشتن صبر و حوصله حرف اول را در چنین عکاسی می زند.

 

 

● شناخت سوژه

 

شناخت رفتار پرنده، خصوصیت های ظاهری لانه و اطلاع از زمان و نوع مهاجرت پرندگان از اصول اولیه عکاسی از پرندگان به شمار می روند. به مناطقی بروید که مطمئن هستید پرندگان در آنجا جمع شده و به حضور انسان ها عادت کرده اند. برای شناخت بهتر پرندگان و اطلاع از وضعیت آن ها می توانید از اینترنت استفاده و حتی گونه های نایاب را از این طریق جست وجو کنید تا به محض برخورد با آن ها بتوانید عکس بگیرید.

● آماده بودن

یکی دیگر از اصول اولیه عکاسی، آماده بودن است، به این معنا که در هر شرایطی باید تجهیزات کافی با خود به همراه داشته باشید تا بتوانید سریع عکس بگیرید. لنز تله فوتو و فیلتر موردنظر را از قبل به دوربین متصل کنید زیرا عمل اتصال آن ها وقت گیر است و موجب آزار پرنده ها می شود.

 

 

● در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی

 

اگر هوا خیلی گرم، سرد یا بارانی باشد به طور معمول پرنده ها در لانه یا منطقه ای امن باقی می مانند و از آن خارج نمی شوند. عکس العمل پرنده ها به شرایط آب و هوایی مانند عکس العمل انسان هاست. در مواقعی که هوا خیلی گرم باشد آن ها به دنبال جایی خنک (یا به عکس) و اگر شرجی و مرطوب باشد به دنبال جایی خشک می گردند.

● حرکت کردن به آرامی

با حرکت آرام به سوی پرنده ها این شانس را خواهید داشت که به سوژه نزدیک شوید و میزان هشیار شدن آن ها را کاهش دهید. پرنده ها به طور معمول به صدا و رنگ های روشن توجهی نمی کنند، اما نسبت به حرکت و جنبش ها سریع واکنش نشان می دهند و پرواز می کنند.

 

 

● وضعیت عکاس

 

برای عکاسی از پرندگان وضعیت عکاس بسیار مهم است. در اینجا تعدادی راهکار پیشنهاد می شود.

▪ اگر تمایل دارید که از یک پرنده روی زمین یا کنار ساحل عکاسی کنید باید وضعیت سطحی خود را نسبت به وضعیت پرنده پایین تر قرار دهید.

 

▪ می توانید پشت یک درخت، ساختمان یا هر چیز دیگری که مانع دید شما نشود پنهان شوید.

▪ از درون یک ماشین پارک شده یا حتی ماشینی که به آرامی حرکت می کند نیز می توانید عکس بگیرید.

 

▪ حتی می توانید پنجره اتاق را باز و از داخل خانه لنز دوربین را روی پرنده موردنظر تنظیم کنید. استفاده از فیلترهای پلاریزه کننده در چنین شرایطی می تواند کیفیت عکاسی را بالا ببرد.

▪ با انجام دادن چنین کارهایی بهتر می توانید به پرنده نزدیک شوید. با نزدیک شدن به پرنده و در نظر گرفتن چشم های آن می توانید حسی از صمیمیت را در عکس هایتان تداعی کنید.

 

 

● بهترین فصل سال

 

بهترین فصل سال برای گرفتن عکس از پرنده ها فصل بهار است. بهار فرصت مناسبی را فراهم می کند تا گونه های متفاوتی از پرندگان مهاجر را مشاهده کنید. البته تمام فصل های سال هریک به نوبه خود می توانند زمان مناسبی برای عکاسی باشند.

● بهترین زمان روز

اوایل صبح (سپیده دم) بهترین زمان برای گرفتن عکس در طول روز به شمار می رود. سه ساعت پس از طلوع آفتاب پرندگان بیشترین میزان فعالیت خود را شروع می کنند. در سپیده دم شدت نور آفتاب به حدی است که نور مناسب و ایده آلی را برای عکاسی به وجود می آورد. دو ساعت پیش از غروب آفتاب نیز می تواند زمان مناسبی باشد.

 

 

● تجهیزات عکاسی

 

برای عکاسی در حیات وحش به دوربین های حرفه ای یا نیمه حرفه ای با لنز ۳۰۰ میلی متری یا بیشتر نیاز است، اما برای عکاسی از پرندگان که در کوچه و خیابان یافت می شوند شرایط فرق می کند. با یک دوربین خانگی که زوم اپتیکال آن ۱۰ برابر است می توان یک عکس زیبا از پرندگان گرفت. برای این منظور باید از یک سه پایه استفاده کرد تا شدت لرزش های وارد آمده به دوربین را کم کند. سه پایه و دوربین را نزدیک شاخه درختان قرار دهید و خود از آن فاصله بگیرید اگر دوربین شما به ریموت کنترل مجهز باشد که در این صورت بهترین شرایط برای گرفتن عکس را فراهم آورده اید و مشکلی نخواهید داشت. بنابراین توصیه می شود که برای عکاسی، دوربین شما حداقل دارای زوم ۱۰ برابر یا لنز ۲۰۰ میلی متری، سه یا تک پایه و ریموت کنترل برای رها کردن دکمه شاتر باشد. پس از تمام موارد ذکر شده مهم ترین مسئله صبر و حوصله عکاس است.

● ویژگی های دوربین

برای فوکوس کردن روی شاخه یا محلی که پرنده برای خوردن غذا انتخاب می کند، می توان از فوکوس متوالی یا دستی استفاد کرد. تجهیزات اتوفوکوس (فوکوس خودکار) بسیاری برای عکاسی از حیات وحش یا پرندگان به بازار عرضه شده است، سعی کنید از میان آن ها بهترین نوع را تهیه و با آن عکاسی کنید. در دوربین هایی که به ویژگی تراز سفیدی مجهز هستند با انتخاب این محیط، کیفیت عکس بالاتر می رود. برای کنترل کردن عمق میدان در عکاسی از پرندگانی که مشغول غذا خوردن هستند، می توانید از مود اولویت دیافراگم استفاده کنید. برای آن دسته از پرندگانی که در حال پرواز هستند، از مود دستی استفاده و محیط های شاتر و دیافراگم را تنظیم کنید. برای مهارت یافتن در امر عکاسی تنها نکته، تمرین است.

 

 

● جذب کردن پرندگان

 

برای جذب کردن پرندگان روش های مختلفی موجود است و این امر به گونه پرندگانی بستگی دارد که در منطقه شما یافت می شوند.

▪ گل وگیاه: یکی از روش های جذب پرنده کاشتن گیاهان بومی در منطقه است. به طور کلی پرندگان به گل و گیاه، بوته ها و چمن زارها علاقه دارند. کاشتن گیاهانی که با شرایط آب و هوایی شهر سازگاری دارند در باغچه خانه یا پارک ها باعث جذب پرندگان خواهد شد.

 

▪ آب: یکی دیگر از عناصری که بسیاری از پرنگان را به سمت خود جذب می کند آب روان، دریاچه یا گودال های آب است که پرندگان برای رفع تشنگی به سمت آن ها می روند. اگر هیچ یک از موارد گفته شده در دسترس شما نیستند می توانید با فراهم کردن یک ظرف مسطح و پر از آب پرندگان را جذب کنید.

▪ دانه: ظروف بسیاری در شکل ها و اندازه های مختلف برای ریختن غذای پرندگان ساخته شده اند، اما شکل ظاهری آن ها به گونه ای نیست که بتواند پرندگان را به سمت خود جذب کند. برای اینکه پرندگان بیشتری به سمت ظرف های غذا جذب شوند می توانید خلاقیت به خرج دهید یا اینکه دانه ها را روی سطوحی بریزید که قابل رویت باشند.

 

▪ محیط گرم: در برخی فصل های سال که شرایط آب و هوایی بیش از اندازه سرد است با فراهم آوردن یک جای گرم یا آب و دانه می توانید محیط مناسبی را برای جذب پرندگان به وجود آورید.

● پرندگان در حال پرواز

همان طور که گفته شد عکاسی از پرندگان امر مشکلی است، اما عکاسی از پرندگان در حال پرواز به مراتب مشکل تر است. با وجود این نکاتی نیز در این خصوص وجود دارند که می توانند راهنمای مناسبی برای عکاسی به شمار آیند. با تنظیم دوربین روی سه پایه و زوم کردن آن روی ظرف غذای پرنده با کمک یک ریموت کنترل پیش از اینکه پرنده شروع به پرواز کند می توانید لحظه به پرواز درآمدن آن را به تصویر بکشید. در چنین حالتی باز بودن پرها زیبایی خاصی را به عکس خواهد بخشید.

 

 

● نکته آخر

 

در آخر باید تکرار کرد که عکاسی از پرندگان ساده نیست و برای این کار باید صبر و حوصله به خرج داد. با خراب شدن چند عکس اول نباید انگیزه خود را از دست بدهید.

 

 

 

گردآوری:پرتال فرهنگی اجتماعی پرشین پرشیا

 


:: موضوعات مرتبط: عکاسی از پرندگان، ،
.:: ::.
عکاسی با نور شمع
نویسنده نادر پرویزی تاریخ ارسال شنبه 1 بهمن 1390 در ساعت


عکاسی با نور شمع

 

بشر از دیرباز از شمع و نور آن در شرایط مختلف استفاده کرده است. نور کم و گرم آن آرامشی خاص به افراد می دهد. شمع ها برای عکاسی منبع نوری مناسبی به شمار می روند. استفاده از آن ها در هنگام عکاسی به معنی خلق یک اثر شگرف و بی نظیر است. دمای نور شمع با فلش، روشنایی روز و لامپ های معمولی تفاوت دارد، از این رو استفاده از آن در عکس گاهی اوقات می تواند مشکل ساز باشد. در این شماره به ارایه نکاتی برای عکاسی با نور شمع می پردازیم.

 

 

● چید مان شمع ها

 

به چندین روش می توان از شمع ها در عکاسی استفاده کرد: یکی به عنوان یک منبع نور، بدون اینکه تصویری از آن در عکس نهایی دیده شود. روش دیگر به عنوان منبع نور و یک عضو همراه با سوژه اصلی است که این امر باعث رمانتیک شدن هرچه بیشتر عکس می شود. در گرفتن چنین عکس هایی به شدت و میزان نور باید توجه ویژه داشت. همراهی شمع با سوژه می تواند به اندازه ای تاثیرگذار باشد که توجه بیننده را ابتدا به خود شمع و سپس به سوژه اصلی جلب کند. از این رو سوژه اصلی را باید در مهم ترین نقطه لوکیشن قرار داد و شمع ها به گونه ای چیده شوند که توجه بیننده را از سوژه اصلی منحرف نکنند. یکی دیگر از روش ها، عکاسی از خود شمع است یعنی آن را به عنوان یک سوژه اصلی به شمار آورد. در صورتی که قرار باشد شمع در تصویر منعکس شود چه به صورت همراه و چه به صورت تک، باید به این نکته توجه داشت که شمع ها سالم و زیبا باشند، کوچک ترین جزئیات در عکس به ویژه عکس های پرتره تاثیرگذار است.

● خاموش کردن فلاش

بیشتر مواقع پیشنهاد می شود که در هنگام عکاسی از فلاش دوربین استفاده کنید اما این بار شرایط فرق می کند و توصیه می شود که حتما فلاش را خاموش کنید. البته باید گفت شرایطی نیز وجود دارد که می توان از فلاش دوربین برای عکاسی با نور شمع نیز استفاده کرد.

 

 

● استفاده از سه پایه

 

عکاسی با نور شمع به معنای داشتن کمترین میزان نور است. بنابراین استفاده از شاتر با سرعت آهسته تر توصیه می شود. هرچه میزان سرعت شاتر آرام تر باشد، لرزش وارد آمده به دوربین هنگام عکاسی بیشتر می شود بنابراین سه پایه فراموش نشود.

● استفاده از شمع های بیشتر

بزرگترین مشکل عکاسی با نور شمع، فقدان نور در محیط است که این مسئله را می توان با به کار بردن شمع های بیشتر حل کرد. هرچه تعداد شمع ها بیشتر باشد ( فراموش نکنید که برخی از آن ها می توانند تنها جهت تامین نور محیط استفاده شوند) کمبود نور محیط بهتر جبران می شود، در نتیجه کیفیت عکس بالاتر می رود.

 

 

● پراکنده کردن شمع ها

 

استفاده از یک یا چند شمع که در یک نقطه جمع شده اند باعث ایجاد سایه ای تند و شدید در عکس می شود. با پراکنده کردن درست شمع ها در مکان های مختلف، این مشکل نیز حل می شود. البته این پراکندگی نباید به حدی باشد که از تاثیر نور شمع در عکس بکاهد و آن را تیره تر کند.

● منعکس کننده های طبیعی

استفاده از یک منعکس کننده طبیعی مانند رومیزی سفید (یا هر شیء دیگر) که عمل بازتاب نور را انجام می دهد می تواند کیفیت عکس را بالا ببرد و جبران کننده نور کم محیط باشد.

 

 

● استفاده از لنزهای سریع

 

اگر با دوربین های حرفه ای (DSLR) عکاسی می کنید و امکان استفاده از لنزهای مختلف را دارید، سعی کنید سریع ترین لنز را انتخاب کنید. لنز سریع به شما امکان می دهد تا دیافراگم بزرگ تری داشته باشید و در نتیجه نور کمتری به دوربین شما تابیده شود. برخی ممکن است از لنزهای ۵۰ میلی متری با دیافراگم f/۱.۸ یا f/۱.۴ استفاده کنند. این نکته را به خاطر بسپارید که هرچه میزان دیافراگم بزرگتر باشد، عمق میدان کوچکتر می شود و در نتیجه باید فوکوس بیشتری روی سوژه شکل گیرد.

● پیش زمینه

در عکاسی با نور شمع هرچه فضا و به ویژه پیش زمینه ساده و بی آلایش تر باشد تاثیر بهتر و بیشتری روی عکس ایجاد می شود و کیفیت آن بالاتر می رود. ممکن است قرار دادن یک میز غذاخوری یا وسایلی از این نوع در رمانیتک کردن فضا تاثیرگذار باشد اما باید به این نکته توجه داشت که محیط بیش از اندازه شلوغ نشود.

 

 

● سرعت شاتر

 

بهترین راه برای اینکه نور کمتری به دوربین شما تابیده شود انتخاب شاتر با سرعت پایین است. این نکته را به خاطر بسپارید که وقتی سرعت شاتر پایین بیاید شانس بیشتری برای داشتن یک عکس زیبا و باکیفیت خواهید داشت. در این حالت شعله و نور شمع زیباتر به تصویر کشیده می شود. اگر تمایل دارید که شعله شمع و سوژه کاملا ثابت و بدون حرکت جلوه کند، بهتر است سرعت شاتر را یک پانزدهم ثانیه ۱/۱۵ انتخاب کنید. در این حالت باید از سوژه بخواهید که هنگام گرفتن عکس بیش از مواقع معمولی ثابت و بی حرکت باقی بماند.

● محیط ایزو

یکی دیگر از راه های جبران نور کم محیط، افزایش دادن محیط ایزو است. به این نکته نیز توجه داشته باشید که با افزایش محیط ایزو احتمال به وجود آمدن نویز در عکس نیز بالا می رود.

 

 

● نوردهی

 

اگر شمع ها در خود عکس باشند به دلیل وجود نور کم در محیط، عکس به طور معمول تیره یا به اصطلاح "آندراکسپوز" می شود. در چنین مواقعی شمع ها به صورت یک نقطه نورانی در عکس ظاهر می شوند. برای اینکه عکس روشن تر شود باید نور بیشتری در محیط ایجاد کرد که این امر می تواند به چندین روش صورت گیرد. برای مثال، می توانید چند شمع دورتر از سوژه روشن کنید یا از لامپ های کم نور و زردرنگ یا لامپ هایی که حباب آن ها با پارچه های قرمز یا نارنجی رنگ پوشانده شده استفاده کنید ( نور جبران کننده نیز باید گرم باشد).

● تراز سفیدی

هنگام عکاسی با نور شمع، کار کردن با تراز سفیدی می تواند تجربه خوبی باشد. شمع، نور گرمی را از خود ساطع می کند. این نور باعث به وجود آمدن یک فضای خاص و ناب در تصویر می شود. گرم بودن نور شمع باعث گرم شدن رنگ های به کار رفته در سوژه یا اطراف آن می شود. همان طور که در شماره های گذشته بیان شد ویژگی تراز سفیدی برای مواقعی استفاده می شود که رنگ های محیط بیش از اندازه سرد یا گرم شده باشند که در چنین شرایطی تراز سفیدی، رنگ ها را به صورت معتدل درمی آورد. از این رو اگر تراز سفیدی را روی مود اتوماتیک (auto) قرار دهید، ممکن است دوربین، بیش از حد از شدت گرمای رنگ ها بکاهد و آنچه را که مورد نظر شما بوده به وجود نیاورد. سعی کنید از محیط های مختلف آن استفاده کنید تا شدت گرمای رنگ ها را به خوبی متوجه شوید. محیط هایی مثل "داخل"(indoor) یا "تنگستن" (tungsten) می توانند محیط های مناسبی باشند. در صورتی که عکس های خود را به صورت خام می گیرید، یعنی از هیچ افکتی در هنگام عکاسی استفاده نمی کنید، باید بگوییم که پس از گرفتن عکس نیز این امکان را دارید که افکت های تراز سفیدی را روی عکس خود اعمال کنید.

 

 

● استفاده از فلاش به همراه ژل رنگی

 

در ابتدای مقاله گفته شد که هنگام عکاسی با نور شمع، برای به وجود آوردن یک محیط با نور گرم، به جز برخی موارد خاص، فلاش دوربین باید خاموش باشد. زمانی می توان فلاش دوربین را روشن کرد که امکان استفاده از ورق های ژل به رنگ قرمز، نارنجی یا هر رنگ گرم دیگر در مقابل فلاش دوربین وجود داشته باشد. ورق های ژل، ورق های باریکی هستند که در رنگ های مختلف وجود دارند و در هنگام عکاسی مقابل فلش دوربین قرار می گیرند. این ترفند باعث کم شدن شدت نور فلش و گرم شدن آن می شود.

 

 

 

گردآوری:پرتال فرهنگی اجتماعی پرشین پرشیا

 


:: موضوعات مرتبط: عکاسی با نور شمع، ،
.:: ::.
چگونه از آبشار عکس بگیریم؟
نویسنده نادر پرویزی تاریخ ارسال شنبه 1 بهمن 1390 در ساعت


چگونه از آبشار عکس بگیریم؟

 

آبشار در طبیعت به عنوان منبع آرامش و زیبایی برای عموم مردم شناخته شده است. آبشار برای بسیاری از عکاسان شگفت انگیز و گاهی اوقات نیز مشکل آفرین است. کم نور بودن محیط و متحرک بودن سوژه از جمله مشکلات عکاسی از آبشار به شمار می رود. نکته های زیادی برای عکاسی از آبشار ارایه شده که در این شماره به ارایه چند نکته ساده در این خصوص می پردازیم.

 

 

● کار با سوژ ه های متحرک به طور کلی

 

هر زمان که با یک سوژه متحرک مواجه می شوید به دو نکته توجه داشته باشید. اول اینکه، با بالا بردن سرعت شاتر، حرکت سوژه را می توان فریز کرد. دوم اینکه، با کند تر کردن سرعت شاتر که منجر به طولانی تر شدن مدت زمان آن می شود، می توان سوژه متحرک (در اینجا آبشار) را بلور (محو) کرد. بیشتر عکاسان از مورد دوم استفاده می کنند و اجازه می دهند که آب به صورت بلور یا محو شده در عکس ظاهر شود. برای بلور کردن عکس به دوربین دیجیتال و سه پایه نیاز است. استفاده از یک فیلتر پلاریزه کننده نیز کیفیت عکس را بهتر خواهد کرد.

● عکاسی از آبشار

▪ به دست گرفتن کنترل دوربین

 

پیش از عکس گرفتن، دوربین را در وضعیت اتوماتیک قرار دهید و پس از اطمینان حاصل کردن از خاموش بودن فلاش و تنظیمات اولیه، دکمه شاتر را فشار دهید. در هنگام عکس گرفتن به میزان نوردهی (Exposure) نیز توجه داشته باشید. دوربین به طور اتوماتیک، حالتی از نوردهی را انتخاب می کند که آب تا حدودی فریز شده نمایش داده شود.

▪ مود اولویت شاتر

 

با تنظیم دوربین روی مود اولویت شاتر، سرعت شاتر از ۱ به ۲ ثانیه می رسد و این باعث بلور شدن آبشار خواهد شد.

▪ استفاده از سه پایه

 

استفاده از سه پایه برای عکاسی های شاتر با سرعت پایین کمک بسیار بزرگی است. از این رو برای عکاسی از آبشار نیز با چنین سرعت پایینی، استفاده از سه پایه توصیه می شود. از محکم بودن دوربین روی سه پایه اطمینان کامل داشته باشید تا در هنگامی که دکمه شاتر باز است و هنوز بسته نشده لرزشی به دوربین وارد نیاید.

به نظر می رسد عکاسی از آبشار خیلی هم کار سخت و دشواری نباشد، فقط کافی است سه پایه به دوربین متصل شود، مود اولویت شاتر انتخاب و پس از رساندن سرعت شاتر از ۱ به ۲ ثانیه، در نهایت نیز دکمه شاتر فشرده شود. اما تمام داستان به این سادگی نیست و گاهی اوقات مشکلاتی پیش خواهد آمد.

 

مشکلی که با افزایش سرعت شاتر به وجود می آید، تابیده شدن حجم زیادی از نور به دوربین است حتی اگر هوا به طور کامل تاریک و گرفته باشد. در نتیجه شدت نور زیاد باعث بیش از حد نور دیدن عکس می شود. این حالت حتی با انتخاب مود اولویت شاتر که کمترین میزان نوردهی را شامل می شود نیز از بین نخواهد رفت.

● نکته هایی برای میزان کردن شرایط نوردهی

برای تنظیم میزان شدت نوردهی یا کاهش آن چندین راهکار وجود دارد که در اینجا به ارایه آن ها می پردازیم.

 

▪ زمان مناسب

بهترین زمان روز را برای عکاسی از آبشار انتخاب کنید. همان طور که بارها گفته شده نزدیک طلوع و غروب آفتاب بهترین زمان برای گرفتن عکس است. نور محیط در این دو زمان از گرمای مطلوب و ملایمی برخوردار است، به طوری که به این دو زمان، زمان های طلایی در عکاسی گفته می شود. همچنین روزهای ابری نیز در مقایسه با روز های آفتابی از شرایط بهتری برخوردارند.

 

▪ استفاده از فیلتر

استفاده از فیلتری که باعث کاهش نور تابیده شده به دوربین شود نیز از جمله مواردی است که رعایت کردن آن باعث بهتر شدن کیفیت عکس از نظر نوردهی خواهد شد. یک نمونه دیگر از فیلترهایی که می توان برای کاهش نور استفاده کرد فیلتر چگالی خنثی(Neutral density) یا فیلتر خاکستری است که مانند یک عینک آفتابی عمل می کند و باعث تابش نور کمتر به دوربین می شود.

 

▪ مود اولویت دیافراگم

اگر با به کار بستن نکات گفته شده بالا مانند استفاده از فیلتر پلاریزه کننده یا تنظیم میزان نوردهی باز هم در تاریک ترین ساعت روز با مشکل مواجه شدید و نور زیادی به عکس هایتان تابیده شد بهتر است از راهکار دیگری استفاده کنید. با تنظیم دوربین روی مود اولویت دیافراگم و انتخاب کمترین میزان ممکن دیافراگم می توان شدت نور را کمتر کرد. در بیشتر دوربین ها، دیافراگم مناسب f/۲۲ یا f/۳۶ پیشنهاد می شود. با انتخاب هر یک از این دو مقدار از دیافراگم، دوربین به طور اتوماتیک طولانی ترین (کندترین) سرعت شاتر را انتخاب می کند. سرعتی که دوربین انتخاب می کند ۲ ثانیه نخواهد بود، اما طولانی تر از مقداری است که در سری قبل انتخاب شده و باعث نور دیدن بیش از حد عکس هایتان شده بود. بنابراین میزان بلور شدن آب نیز بیشتر از سری قبل خواهد شد. یکی دیگر از مزیت های انتخاب دیافراگم کوچک تر داشتن عمق میدان بزرگتر است که این امر باعث می شود تا دامنه دید افزایش یابد و بخش بیشتری از آبشار در عکس منعکس شود.

 

▪ ایزو پایین

انتخاب ایزو پایین به این معناست که سنسور دوربین شما حساسیت کمتری به نور نشان خواهد داد و اجازه می دهد که شاتر مدت بیشتری باز بماند. همچنین این به معنای وجود نویز کمتر در عکس و با کیفیت شدن آن نیز است.

 

 

● نکته هایی بیشتر برای عکاسی از آبشار

 

اگرچه تنظیم درست میزان نوردهی از جمله نکته های اصلی و مهم عکاسی از آبشار به شمار می آید، اما با این حال نکته های دیگری نیز در این خصوص وجود دارند که باعث بهتر شدن کیفیت عکس می شوند.

▪ گرفتن چند عکس همزمان

 

یکی از نکته های جانبی برای عکاسی از آبشار برکتینگ کردن (bracketing) است یعنی همزمان چندین عکس با سرعت شاتر و میزان نوردهی مختلف گرفته شود. این کار کمک می کند تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید که کدام عکس نتیجه بهتری داشته و زیباتر شده است. حتی می توانید بدون اینکه دوربین را در حالت برکتینگ تنظیم کنید، خود از یک منظره با حالت ها و مودهای مختلف عکس بگیرید تا به درک بهتری از شرایط و عوامل تاثیرگذار روی عکس برسید.

▪ کادربندی

 

در عکاسی از آبشار از زاویه ها و جهت های مختلف می توان عکس گرفت. اگر از لنز واید انگل (زاویه باز) استفاده کنید بخش زیادی از آبشار را می توانید به صورت عمودی در تصویر منعکس کنید. بعضی از آبشارها گسترده و حجیم هستند برخی دیگر بسیار کوچک و باریک، اینکه از چه آبشاری و چگونه عکس گرفته شود تا حدودی سلیقه ای است و به هدف عکاس یا جذابیت لوکیشن بستگی دارد. باید به این نکته نیز توجه داشت که ممکن است بخش های مختلف یک آبشار دارای سرعت جریان یکنواخت نباشد بنابراین در هنگام عکاسی، سرعت شاتر دوربین را با توجه به شدت سرعت آب تنظیم کنید.

▪ تمیز بودن لوکیشن

 

پیش از عکس گرفتن از آبشار به اطراف خوب توجه کنید و اگر زباله هایی در آنجا وجود دارد زاویه دوربین را طوری تنظیم کنید که اثری از زباله ها در عکس نباشد.

▪ جلوگیری از بلور کردن آب

 

استفاده از شاتر با سرعت بالا برای آبشارهای عظیم که حالت طغیانی دارند بسیار مناسب است. همچنین شاتر با سرعت بالا یعنی استفاده از دیافراگم بزرگتر که این امر به معنای عمق میدان باریک تر است. عمق میدان باریک یا کوچک نیز جلوه زیبا و جدیدی را به عکس خواهد دارد.

 

 

 

گردآوری:پرتال فرهنگی اجتماعی پرشین پرشیا


:: موضوعات مرتبط: چگونه از آبشار عکس بگیریم؟، ،
.:: ::.
عناوین آخرین مطالب بلاگ من



.:: Design By :